MIRËSEVINI NË POTI SHPK!

Poti shpk është një Kompani e cila operon prej 9 vitesh në tregun  Shqiptar në bashkëpunim me Kompanitë Poti s.r.l dhe Coop Emiliana Montaggi- Bologna – Itali.Poti Shpk  është një kompani lider në montimin e supermarketeve, magazinave, kapanoneve dhe rafteve metalike të përdorura në tregun Shqiptar. Eksperienca dhe Stafi i kualifikuar në ketë fushë na ndihmon të jemi prane klientit në të gjitha nevojat që ai ka, si për dizenjim, projektim,dhe zbatim  ashtu dhe asistencë të vazhdueshme dhe pas përfundimit të punës.

MIRËSEVINI NË POTI SHPK!

Poti shpk është një Kompani e cila operon prej 9 vitesh në tregun  Shqiptar në bashkëpunim me Kompanitë Poti s.r.l dhe Coop Emiliana Montaggi- Bologna – Itali.Poti Shpk  është një kompani lider në montimin e supermarketeve, magazinave, kapanoneve dhe rafteve metalike të përdorura në tregun Shqiptar. Eksperienca dhe Stafi i kualifikuar në ketë fushë na ndihmon të jemi prane klientit në të gjitha nevojat që ai ka, si për dizenjim, projektim,dhe zbatim  ashtu dhe asistencë të vazhdueshme dhe pas përfundimit të punës.

Magazina

Supermarkete

Dyqane

Pirunjë

PRODUKTE

0
Vite Eksperiencë
0
Klientë
0
Produkte
0
Makineri

Shitje & Asistencë për Pirunët

Shitje dhe asistencë për cdo pirunë që ju do të keni nevojë për të përdorur në projekte të ndryshme.

Shitje & Blerje Rafte Metalike

Shitje dhe blerje të rafteve metalike të madhësive dhe llojeve të ndryshme.

Montim i Rafteve Metalike

Ofrojmë montim për cdo raft metalikë në cdo ambient që ju dëshironi.