Poti Sh.p.k vjen në tregun Shqiptarë me një eksperiencë të gjatë në fushën e montimit të supermarketeve, magazina, kapanone dhe rafte metalike të reja dhe të përdorura në tregun Shqiptar. Eksperienca dhe stafi i kualifikuar ndihmon që kompania të jetë sa më pranë klientit në të gjitha nevojat që ai ka, si në dizenjim, projektim, zbatim ashtu dhe asistencë të vazhdueshme dhe pas përfundimit të punës.