Rreth Poti sh.p.k!

Poti sh.p.k  është një kompani lider në montimin e supermarketeve, magazinave,kapanoneve dhe rafteve metalike të përdorura në tregun Shqiptar. Eksperienca dhe Stafi i kualifikuar në ketë fushe na ndihmon të jemi pranë klientit në të gjitha nevojat që ai ka, si dizenjim ,projektim, zbatim ashtu dhe asistencë të vazhdueshme dhe pas përfundimit të punës.

Sistem Portopallet

Sistem Soppalco

Sistem Cantilever

Sistem Drive - In

Tek Poti Sh.P.K do të gjeni produkte të ndryshme

Magazina

Supermarkete

Dyqane

Makineri